Cu bucurie dohovnicească și aleasă prețuire aduc mulțumiri tuturor celor implicați în realizarea deosebitului eveniment petrecut astăzi, 10 septembrie 2022, la Consulatul General al Romaniei la Dubai, cu ocazia sărbătoririi hramului parohiei noastre, Nașterea Maicii Domnului.

     Eveniment deosebit întrucât, de marele praznic al Nașterii Maicii Domnului, am sărbătorit împlinirea unui an de la săvârșirea primei Sfinte Liturghii de când a fost înfințată parohia noastră din Emiratele Arabe Unite – Dubai.

     Cu acest prilej, mulțumesc tuturor pentru dragostea și căldura arătată, pentru susținerea și pentru sprijinul oferit în toată această perioadă.

     Mulțumim lui Dumnezeu și Preasfintei Fecioare Maria, sub a cărei ocrotire este comunitatea noastră parohială, pentru toate binefacerile din anul trecut și Îi rugăm să ne dăruiască spor în toată lucrarea pe care o desfășurăm.

     Mulțumim dnei. Nicoleta Teodorovici Consul General, pentru dăruire și implicare, mulțumim dlui. Octavian Bădica, Ambasadorul României în Emiratele Arabe Unite, care ne-a fost alături și de asemenea, mulțumim tuturor celor prezenți la eveniment.

     Maica Domnului să ocrotească parohia noastră și să ne poarte rugăciunile către Fiul său, spre împlinirea tuturor gâdurilor bune.

     Părintele Alexandru Trușcan